Uw consulent:

Marianne van der Heijden
m.vanderheijden@gastouderland.nl

Kinder EHBO 2017

Kinder EHBO 2017

Berghem

 • Zaterdag 7 januari  9.00 – 12.00 uur  
 • Donderdag 9 maart  19.00 – 22.00 uur
 • Zaterdag 11 maart  9.00 – 12.00 uur 
 • Zaterdag 6 mei  9.00 – 12.00 uur
 • Donderdag 8 juni  19.00 – 22.00 uur
 • Zaterdag 23 september  9.00 – 12.00 uur
 • Donderdag 16 november   19.00 – 22.00 uur OF
 • Zaterdag 18 november  9.00 – 12.00 uur

Elke gastouder moet in het bezit zijn van een geldig Kinder EHBO certificaat. Gastouderland Brabant Noord Oost heeft een eigen instructrice!

Deze biedt het volgende:

 • Een volledige cursus met Nikta certificaat in één dag
 • Theorie voorbereiden in uw eigen tijd en eigen omgeving
 • Een groepsafspraak (eventueel op een andere dag) is ook mogelijk
 • Alle lessen worden door een gecertificeerde instructrice gegeven
 • Voor meer informatie en/of inschrijven, vul het inschrijfformulier in en mail het naar  ehbobrabantnoordoost@live.nl

Gastoudercafé 6 juli 19.00 uur

Jullie hebben elk afzonderlijk je eigen vragen (gehad). Soms op financieel vlak, soms over opvangtijden en contracten, maar ook over om te gaan met kinderen waar je ‘iets aan merkte…’

Het is goed om dat met ons als Gastouderbureau te delen. Het is echter ook fijn om dit stuk samen te bespreken: hoe doen andere gastouders dat nou? Wij organiseren als Gastouderland dan ook regelmatig bijeenkomsten en themadagen. Hier...lees verder

 

Gastouderdag Eindhoven 8 oktober 2016

De gastouderdag is gepland op zaterdag 8 oktober 2016 in Eindhoven. Je kunt je hier alvast aanmelden.

Ook dit jaar organiseren wij weer gastouderdagen. Het is geweldig om te zien hoeveel enthousiaste gastouders deelnemen aan deze dagen en hoe zij zich inzetten voor de professionalisering van hun beroep als gastouder. De gastouders mogen drie workshops naar keuze volgen. Een aantal voorbeelden van de te volgen workshops zijn ’omgaan met druk gedrag’, ‘communiceren met kinderen’, ‘rouwverwerking en afscheid nemen’ en de muzikale ontwikkeling van kinderen. 
Maar naast deze leerzame workshops is het vooral ook heel gezellig. De gastouders ontmoeten collega’s uit hun omgeving in het gastoudercafé, we lunchen met elkaar en we sluiten de dag feestelijk af met een mooie goodybag!

Gastouderzoeken.nl

Gastouderzoeken.nl

Op www.gastouderzoeken.nl kunt u gratis zoeken naar een geschikte gastouder die bij u past. Alle gastouders worden gescreend en voldoen aan alle eisen van de wet kinderopvang. 

Een geschikte gastouder gevonden? U kunt geheel vrijblijvend contact met opnemen en meer informatie over de gastouder ontvangen. Een kennismaking met de gastouder is ook vrijblijvend. Mocht het de perfecte match zijn en wilt u in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag? Dan moet dit lopen via een geregistreerd gastouderbureau. Gastouderzoeken.nl is een onderdeel van Gastouderland. 

Gastouder Themadag

Gastouder Themadag Gastouder Themadag

 Gastouder Themadag 16 april  

Zaterdag 16 april 2016 organiseert Gastouderland een themadag. Dit gebeurt in samenwerking met Gastouder Rian Kusters en Scouting Ussen! Speciaal aan deze dag is dat we ook een activiteit voor alle kinderen hebben!!

Gastouders worden om 9.30 uur verwacht in het clubgebouw van de KPJ op Sportpark de Koppelsteeg aan de Osseweg 63, Berghem. Hier verzorgen wij met Rian Kusters een workshop over HSP; het hooggevoelige kind.

Alle ouders en hun kinderen zijn van 13.00 tot 15.30 uur van harte welkom bij Scouting Ussen. Hier gaan we voor alle kinderen een leuke activiteit organiseren. Aan deze dag zijn géén kosten verbonden!!

Programma:

9.30 – 10.00               Ontvangst met koffie en thee

10.00 – 11.30             Gastouderland Nieuws

11.30 – 12.00             Naar Oss: we gaan naar de Scouting

12.00 – 13.00             Lunch

13.00 – 15.30             Activiteit voor alle kinderen in bij Scouting Ussen in Oss   

Naast de informatieve workshop is het natuurlijk gezellig om met andere gastouders en ouders ervaringen uit te wisselen.

Graag ontvang ik een mail of je wel of niet op deze dag aanwezig zult zijn. In verband met de activiteit hoor ik ook graag hoeveel kinderen er gaan komen. Iedereen is welkom! Ik hoop dan ook van harte op jouw komst!

Kleurplaat Kerst 2015

Een leuke kleurplaat voor de kinderen. Versier je eigen kerstboom! Downlaod hier de kleurplaat!

Brabants Dagblad: "het gaat om die klik"

Waarmee ben je begonnen?

“In juli ben ik gestopt bij mijn oude werkgever en sinds vorige maand ben consulente van Gastouderland. Dat is een bemiddelingsbureau voor gastouders. Lees meer...