Gastouder aanbod

Op deze pagina stellen wij een aantal gastouders aan je voor. 

Wil je weten of er per direct plekje beschikbaar is dan kun je het beste direct contact met mij opnemen.

Gastouderland brengt geen inschrijfkosten in rekening.

Al onze gastouders/nanny's zijn gediplomeerd en staan ingeschreven of kunnen worden ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Daardoor heb je recht op kinderopvangtoeslag.

Meer informatie over Gastouderland kun je vinden op de website: www.gastouderland.nl

Gastouder Uden

Na 19 jaar in de verpleging gewerkt te hebben, waarvan 15 jaar op de kinderafdeling, is het tijd voor een nieuwe uitdaging; ik word gastouder. Als  mama van 4 kinderen vond ik het altijd heel belangrijk dat mijn kinderen op een fijne plek werden opgevangen als ik ging werken. Op die plek moesten mijn kinderen zich veilig,vertrouwd kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn en alleen dan kon ik met een gerust hart gaan werken. Met Maatjes wil ik dit nu voor jullie kinderen creëren; een kleinschalige, gezellige en liefdevolle opvang voor kinderen van 0-4 jaar.

Gezien mijn achtergrond als kinderverpleegkundige sta ik ook open voor kinderen met speciale behoeften die in de reguliere opvang niet kunnen worden opgevangen. Hierbij kun je denken aan sondevoeding, ex-prematuren, medicatiegebruik, kwetsbaar kindje die je niet in de massa wil laten opgaan etc.

Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 7:30-18:00 (in overleg kan hiervan afgeweken worden)

Neem contact op

Berlicum: gastouder vanaf 1 november 2016

Ik ben werkzaam als gastouder in Berlicum. Ik heb de opleiding Zorg en Welzijn Gastouder met succes afgerond en ik kan niet wachten om kinderen in ons nieuwe huis te verwelkomen om te spelen en leren. Bij mij staan rust en regelmaat op nummer 1! Ik vind het belangrijk dat kinderen weten waar ze aan toe zijn op een dag.
Samen eten, samen spelen en als het tijd is een lekker dutje doen. Als mijn enthousiasme jullie aanspreekt, neem dan gerust contact op.
De opvangdagen zijn doordeweeks en in overleg van 07:30 tot 18:00.

Neem contact op

Gastouder in Den Bosch

Het kleine huis is in 14 jaar tijd groot geworden door klein te blijven.

De drie R’s staan bij mij hoog in het vaandel.

Elk kind en ouder is bij mij in goede handen.

Neem contact op