Gastouder aanbod

Op deze pagina stellen wij een aantal gastouders aan je voor. 

Wil je weten of er per direct plekje beschikbaar is dan kun je het beste direct contact met mij opnemen.

Gastouderland brengt geen inschrijfkosten in rekening.

Al onze gastouders/nanny's zijn gediplomeerd en staan ingeschreven of kunnen worden ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Daardoor heb je recht op kinderopvangtoeslag.

Meer informatie over Gastouderland kun je vinden op de website: www.gastouderland.nl

Den Bosch: Gastouder de Toverfee

Per 1 september maak ik mijn doorstart in 's-Hertogenbosch. Een kleinschalige gastouderopvang met antroposofische inslag. Alle kinderen hebben een eigen karakter. Kinderen beleven avonturen die hen vormen. Gastouderopvang De Toverfee biedt een eerlijke omgeving die bijdraagt aan alle ontwikkelingsfases van het kind.
Elk kind dat ik opvang staat centraal als eigen individu, mag 100% zichzelf zijn en zijn eigen fantasie en belevingswereld creëren en ervaren. Ik ben HBO geschoold en heb ongeveer 3 jaar ervaring als gastouder, daarvoor heb ik op een andere manier met kinderen gewerkt. Tevens ben ik moeder van een dochtertje van 4 maanden. Bekijk voor meer informatie mijn website www.detoverfee.nl of stuur mij een berichtje voor een kennismaking. 

Neem contact op

Berlicum: gastouder vanaf 1 november 2016

Per 1 november start ik als gastouder in Berlicum. Ik heb de opleiding Zorg en Welzijn Gastouder met succes afgerond en ik kan niet wachten om kinderen in ons nieuwe huis te verwelkomen om te spelen en leren. Bij mij staan rust en regelmaat op nummer 1! Ik vind het belangrijk dat kinderen weten waar ze aan toe zijn op een dag.
Samen eten, samen spelen en als het tijd is een lekker dutje doen. Als mijn enthousiasme jullie aanspreekt, neem dan gerust contact op.
De opvangdagen zijn doordeweeks en in overleg van 07:30 tot 18:00.

Neem contact op

Rosmalen: gastouder op de Groote Wielen

Gastouder in Rosmalen heeft op de Groote Wielen heeft plaats voor uw kind(eren)

Zij heeft veel ervaring met kinderen. Als gastouder biedt zij nabijheid, betrokkenheid en duidelijkheid. Wilt u meer informatie over deze geregistreerde gastouder? Neem dan contact op met uw consulente!  

Neem contact op

Berghem: Gastouder en BSO Fonkeling

Sinds 2013, ben ik begonnen als gastouder. Met kinderen heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan. In de omgang met kinderen voel ik een natuurlijke verbondenheid. Ik heb de opleiding kleuterleidster gevolgd en daarna de opleiding voor docente tekenen en stofversieren.  De kinderen worden in een huiselijke en harmonieuze sfeer opgevangen, met veel aandacht voor, natuur, creativiteit, respect, gezelligheid en beweging.

Veel speelmogelijkheden in een ruime woning en grote tuin. U mag me altijd bellen, voor meer informatie, en/of langskomen.

Neem contact op

Berghem: Gastouder

Deze gastouder biedt opvang op woont in de buurt van Basisschool het Molenveld. Zij is flexibel in haar opvangtijden, en heeft bovenal een zorgzaam karakter.

Interesse? neem contact met op met de consulent!

Neem contact op

Oss: Gastouder omg Kortfoort

Bent u opzoek naar een plek waar uw kind zich prettig, vertrouwd en thuis kan voelen? Dan kan ik u daarmee van dienst zijn! Ik ben Danielle, afgestudeerd als HBO pedagoog. Ik heb ervaringen in kinderopvang en het ondersteunen en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Zo werk ik bijvoorbeeld ook voor 10 uur in de week bij een gezinshuis waar acht kinderen wonen met een verstandelijke beperking.

Een veilige en vaste structuur is een belangrijke basis die ik de kinderen bied. Daarbij onderneem ik graag leuke en nieuwe activiteiten. Zo neem ik de kinderen mee naar een speeltuin, bossen of de kinderboerderij, maar vind het ook belangrijk om kinderen de rust en ruimte te bieden om zich op hun eigen niveau en tempo verder te ontwikkelen. Daarvoor zorg ik geregeld voor nieuw speel en knutsel materiaal.

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen, bel of mailen kan altijd! 

Neem contact op

Geffen: Gastouder

Ik ben moeder van 2 kinderen en gastouder. Ik vang kinderen liefdevol op in onze gezellige woning in het landelijk gelegen plaatsje Geffen. Geffen ligt tussen Nijmegen en 's-Hertogenbosch langs de snelweg A59 en kan dus prima als tussenstop gezien worden om de kinderen te brengen en te halen.

Bij mij mogen kinderen zichzelf zijn. Ze krijgen de mogelijkheid om hun creativiteit te ontwikkelen en hun fantasie de vrije loop te laten. Muziek en gezelligheid zijn bij ons belangrijke ingrediënten. 

Rust, reinheid en regelmaat vind ik erg belangrijk.

Neem ook eens een kijkje op mijn website www.bruintjedebeer.nl

Neem contact op

Den Bosch: Nanny in huis

Voor de omgeving Den Bosch hebben wij een Nanny beschikbaar. Zij heeft veel ervaring, aangezien ze in diverse kinderdagverblijven heeft gewerkt. Deze nanny biedt dan ook duidelijkheid en regelmaat! Haar voorkeur gaat uit naar creatieve activiteiten, maar vind een dagelijkse portie buitenlucht ook noodzakelijk!

Interesse, bel of mail gerust voor een kennismaking!

Neem contact op

Gastouder in Den Bosch

Het kleine huis is in 14 jaar tijd groot geworden door klein te blijven.

De drie R’s staan bij mij hoog in het vaandel.

Elk kind en ouder is bij mij in goede handen.

Neem contact op